Of het nu een warm of koud buffet is, een walking of juist een sit down dinner is of een BBQ American style is: we hebben op elk dinnervlak de juiste jarenlange ervaring om uw dinner voor u te verzorgen op maat in de juiste samenstelling. Van stamppot tot charcuterie, amuses & partyhapjes en heerlijke desserts en taarten, aan tafel of als smakelijk ogend buffet, de Walvisch catering kan het aan.
Wellicht wilt u het juist wat rustiger aan doen met bijvoorbeeld een high tea of wellicht een high wine?  Wij maken van elk groot of klein idee een culinair feestje.

We zijn geen online-bureau. Wij maken alles klaar in eigen huis in onze professionele horeca-keuken, met kennis van zaken en met vooral veel passie voor gezond, vers en gevarieerd eten & drinken, op elk moment en op elke plaats.
 
Een dinner uitbesteden aan een cateraar is geen gok meer als u het overlaat aan de Walvisch Catering. Praat eens met Yvonne, met Dorris, met Eelco of met onze chefkok Axel en u bent snel overtuigd dat we uw dinner tot in de puntjes zullen verzorgen, inclusief het juiste servies, het meubilair en ook  -als u wilt- met onze strakke bedieningsbrigade.
 
Regelt u de gasten en vertel ons waar u het wilt organiseren, dan regelen wij voor u de culinaire invulling: professioneel en toch zeker betaalbaar. U zult ervan versteld staan, dat we het reguliere restaurant-niveau zorgeloos zullen overtreffen en hoe rustig en compleet alles is voorbereid.
 
Neem gelijk contact met ons op. Samen maken we van uw dinner een onvergetelijke gebeurtenis of het nu voor 2 personen of voor een groot gezelschap is