Van eenvoudige koffietafel met cake tot passende lunches en diners op maat tijdens uitvaarten en cermoniele herdenkingen.

Tijdens uitvaarten en bijzondere herdenkingen verzorgen wij bijpassende uitvaartcatering zowel bij u thuis als ook op andere locaties in en rond Amsterdam en Amstelveen.
Onze klanten waarderen extra onze jarenlange cateringervaring bij dit soort belangrijke momenten wanneer er niets fout mag gaan. Ons maatwerk in catering wordt volledig afgestemd op de specifieke emotie rondom de ceremonie. Wij begrijpen de kwetsbaarheid van dit soort momenten en dragen graag bij aan een mooie herinnering.

Naast het standaard aanbod kunt u kiezen voor een van onze cateringarrangementen als het gaat om catering begrafenis. Onze arrangementen passen bij elke vorm van uitvaart of bij elk ander herdenkingsmoment. Naast de verschillende hapjes en drankjes verzorgen wij tot in de puntjes en in goede afstemming met de nabestaanden ook de complete aankleding. We spelen hierbij perfect in op bijzondere wensen en geven tijdens de herdenking aan bijkomende onverwachte emoties de noodzakelijke gepaste ruimte.

Vanuit onze centrale vestiging in Amstelveen verzorgen deze uitvaartcatering in en rond Amsterdam Centrum, Amsterdam Zuid, Amsterdam-West, Amsterdam-Oost, Amsterdam Zuidoost, Amstelveen, Uithoorn, Mijdrecht, Aalsmeer, Schiphol, Hoofddorp, Badhoevedorp en Halfweg.

Een passend afscheid op elke locatie.
In goede samenwerking met begrafenisondernemers hebben wij veel ervaring opgebouwd in passende catering bij uitvaarten thuis, in een kerk, rouwcentrum of op andere locaties. Bij zulke gelegenheden weten wij u volledig te ontzorgen. U kunt zich richten op de condoleance of ceremonie en wij verzorgen zorgeloos de bijpassende catering. We zijn flexibel en kunnen snel schakelen. Naar wens houden we de catering bescheiden of maken we haar wellicht juist uitbundig - immers, ook aan een uitvaart mag creativiteit worden toegevoegd.

Een high tea, een borrel met tapa’s of een uitgebreid diner, alles is mogelijk.
De eerste aanvragen gaan vaak over de specifieke wensen van de hapjes en drankjes. Ondanks de tijdsdruk regelen we daarbij ook graag de gewenste aankleding en zorgen we voor professionele bediening. Samen stellen we soepel en snel een draaiboek op, met daarin het gewenste cateringprogramma omschreven van A tot Z. Dat biedt u de noodzakelijke zekerheid en rust. Hoe professioneel we ook zijn, de prijzen van onze aangeklede koffietafel vallen alleszins mee en ook voor een bijzondere uitvaartcatering zijn wij de juiste partij.

Uit eigen keuken bij u thuis of waar dan ook.
We zijn geen intermediair of online-booker. Alles komt uit onze eigen professionele keuken en is met passie zelf klaargemaakt en bereid door onze eigen koks. Kom gerust eens langs voor een kijkje in onze keuken! U bent van harte welkom. Goede catering is altijd maatwerk, moet aangenaam verrassen en moet aantonen dat aan alles is gedacht. Wij hebben keuze en ideee╠łn genoeg, ook als het verantwoord biologisch moet zijn of moet passen binnen een bepaalde religie.

Bel of mail ons over onze uitgebreide uitvaartcatering mogelijkheden in en rond Amsterdam en Amstelveen!

 

ANYWHERE, ANYTIME

De Walvisch Catering Schweitzerlaan 18 1187 JD Amstelveen Nederland

020-4263620

info@dewalvischcatering.nl

KvK nr. 51331564651

Contact

 

party-catering
party-catering