Hartelijk dank voor de heerlijke hapjes van gisteren.
Top geregeld weer!!
 

- VU Amsterdam


         

We hebben genoten van uw ontbijt. Eigenlijk genieten we er nog steeds van. Het is zo veel dat we er de hele dag van kunnen eten. Bedankt!

- Ad en Annemiek Schuit


         
 

Hierbij wil ik u nog even bedanken voor de uitstekende verzorging, de goede en vriendelijke bediening en het voortreffelijke diner op 30 september t.g.v. mijn 85ste verjaardag. Het feest was mede door uw toe- doen voortreffelijk geslaagd.
 

- Mevrouw Galjee, 85 jaar!


         

We hebben een topavond gehad! We hadden 58 gasten en ze waren allemaal bijzonder te spreken over het buffet. Klasse. Alle afspraken betreffende brengen en halen zijn nagekomen. Voor herhaling vatbaar.
 

- Monique en Erwin Prins


         
 

Beste allemaal van De Walvisch, dank voor het goede verzorging woensdag....het Marokkaanse buffet was erg lekker!

- John Cronin, Catering Manager Sodexo KLM


Bedankt voor de zeer smakelijke lunch en de goede verzorging. Ik heb van de aanwezigen alleen maar  goede geluiden mogen horen en dat maakt dat ik bij een volgende activiteit waarbij catering nodig is, zeker met jullie contact gaan opnemen. 

- Hans Fokkens, Dierenopvang Amsterdam


       
 

Hierbij een reactie op de geleverde bestelling van donderdag jl.; alle cursisten waren zeer tevreden over de heerlijke warme hapjes en lekker belegde broodjes.
Altijd leuk om een tevreden reacties terug te krijgen en dat wilde ik graag even met je delen. 

- Sociale Verzekeringsbank


         

De catering was super! De tafel in de RvB-kamer was mooi gedekt met het aangeleverde servies, glazen, bestek en servetten. De grote wijnkoelers met de wijnflessen maakte het plaatje compleet. De bijgeschoven tafel was opgemaakt als een heerlijk zomers koud buffet. Het zag er prachtig uit allemaal en men vond het zeer verrassend. Hierbij onze complimenten voor De Walvisch Catering! Nogmaals hartelijk dank voor je voorstel en de prachtige en kleurrijke uitwerking. 

- Sociale Verzekeringsbank


         
 

Thank you for the invoice, I have forwarded it to our finance department. Thank you also for the fantastic lunch, we really liked it! 

- Vilja-Veera Antenen, Bioventus Hoofddorp


We waren zeer tevreden met de catering, de producten werden gewaardeerd, de levering was conform afspraak. Topkwaliteit!

- Reinhard Maas


         
 

Wat hebben wij een top avond gehad! Heerlijk gegeten en bediend door 2 toppers. Ook namens mijn 27 gasten onwijs bedankt.

- Walking dinner bij Carla en Bart Goudswaard


         

Wij willen jullie bedanken  voor de heerlijke hapjes. De mensen hebben genoten van dit alles. 
 

- Trudy Frings, Cordaan


       
 

De ‘magische tapas-meter’ was een enorm succes!  Iedereen heeft enorm genoten en ik wil U en de Uwen dan ook een compliment maken voor de kwaliteit en tevens uitvoering van het geheel. Wij melden ons zeker voor een volgende ronde.

- Onno Bosselaar, Amstelveen


       

Dank je wel voor de welverzorgde lunch en de goede service.Complimenten van mij en de gasten. Ze hebben genoten. Het eten was lekker vers en het viel goed in de smaak.

- Lina Balah, Welzijn Rijswijk


         
 

Wat een geweldige BBQ was dat weer bij ons bedrijf! Met een stoere grillmaster inclusief tattoos! Die BBQ American style doen we volgend jaar weer! Dorris, Yvonne, Eelco en team: ontzettend bedankt! 

- Klassewerk Interieurbouw


         

We zijn weer zeer tevreden! Alle complimenten aan jullie en de collega’s!

- Claudia Reekers, Technische Unie


       
 

 Ons sponsorevent in onze sportkantine gisteravond was een succes, mede dankzij jullie heerlijke, overvloedige Italiaanse buffet! Hartelijk dank!

- SponsorCommissie Sporting Martinus


De BBQ was een succes! Het eten was erg goed en Cor heeft uitstekend gebarbecued. En we hadden mazzel met het weer! Zodra we een catering nodig hebben, weet ik je weer te vinden! 

- Boeing Family Day


       
 

Een klant schreef ons: "Everyone had a fabulous time. I would like particularly to send our compliments to crew and  the chef and team for such a lovely menu.  It was all beautifully presented and tasted delicious!" 

- Martijn Hulsebosch, Rederij De Nederlanden


         

Bedankt weer voor uw fijne service....een goed gevoel dat ik altijd op jullie kunnen rekenen.

- John Croin, catering manager Sodexo