FOOD TO ENJOY,

ANYWHERE, ANYTIME

7 dagen per
week bezorgd

Onze prijzen zijn
exclusief BTW

Complete catering
van A tot Z

Buffetten warm
aangeleverd

Betaalbaar ontbijten als een koning…

KUKELEKUU ontbijtserviceDe dag kan niet beter beginnen dan met een ontbijtje van KUKELEKUU, onze wakkere en wereldberoemde ontbijtservice voor heel Amstelland.
Verwen u zelf eens en laat uw ontbijt lekker thuis bezorgen. Dat hoeft niet alleen in het weekend, maar kan ook door de week. Waarom ook niet? Een ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. En het ontbijt van KUKELEKUU is vers, verrassend compleet en ook nog eens zo lekker, dat je dag met een lach begint. 

Ook bij bedrijven raakt onze ontbijtservice steeds populairder. Veel organisaties willen de fileproblemen en drukke agenda’s voor zijn en plannen hun meetings op een steeds vroeger tijdstip van de werkdag. Daar hoort wel zo handig natuurlijk een goed en gezond ontbijtje bij! Goed voor de teambuilding en wel zo praktisch bovendien.

Onze ontbijtservice KUKELEKUU is vanaf 5 personen te bestellen, is flexibel, superdeluxe en toch opvallend betaalbaar. We zijn er namelijk volledig in gespecialiseerd, bereiden alles zelf en geven er naar wens maar zeker op de feestdagen nog eens een extra verrassende twist aan.

Een goede nacht eindigt met een goed begin van de dag, dus met een KUKELEKUU-ontbijtje van de Walvisch Catering. Wij bezorgen zowel thuis als op kantoor, 7 dagen in de week, op het door u gewenste tijdstip. 

Klik hieronder voor ons complete assortiment van diverse ontbijten.