FOOD TO ENJOY,

ANYWHERE, ANYTIME

7 dagen per
week bezorgd

Onze prijzen zijn
exclusief BTW

Complete catering
van A tot Z

Buffetten warm
aangeleverd

Complete culinaire verzorging van elk event. Wij organiseren uw personeels-, verjaardags- of openingsfeest of uw vrijdagmiddagborrels. Wij verzorgen voor u de drankjes, hapjes, styling, personeel en/of entertainment. De hapjes bestaan uit pure ingrediënten die duurzaam en verantwoord geproduceerd zijn.

Van tuinfeest, bruiloften, personeelsfeesten of zakelijke events. We kunnen u volledig ontzorgen. Kan de ruimte meer aankleding, inrichting  en techniek gebruiken? Moeten er podia komen, overkappingen of  meer verwarming? Niets is ons te gek en we kunnen veel, zo niet alles op dat gebied aan. Samen met u gaan we uitdaging aan om van uw feest een onvergetelijk event te maken. En wij regelen alles voor u. 

Laat bijvoorbeeld onze creatieve kok “live” de meest lekkere gerechten bereiden volgens de trends van nu. Laat ons een bijzondere, sfeervolle inrichting en aankleding verzorgen samen met onze professionele partners in sfeermeubilair, decors en met de juiste aanlichtings- en geluidstechnieken. 
Of het event nu binnen of buiten is, onze ervaring en ideeën kennen geen grenzen als het gaat om het creëren van de perfecte sfeer met ook nog eens de meest heerlijke hapjes en drankjes. Niet alleen ons hart maar op een feest moet alles kloppen, … toch?
Moderne dance events of juist een wat meer gepast feest, met de Walvisch Catering hoeft u alleen maar oog voor uw gasten te hebben, wij doen de rest, rustig, betrouwbaar en professioneel. Wij zijn voor u  de ideale all-in catering- en event-coordinator.

Wij zijn officieel partner van een groot aantal uiteenlopende event- locaties. Deze locaties zijn stuk voor stuk bijzonder, verrassend en uniek. Wat dacht u van Artis of de wijngaard Amsteltuin of van een echte molen of van de authentieke Desmet Studio’s in Amsterdam? We bevelen deze locaties van harte aan, we zijn er kind aan huis. Maar we maken ook met plezier voor u een voor-selectie uit het overige mega-grote aanbod. Op een rooftop of juist op de grond, op het water of gewoon bij u in de tuin, daar waar ruimte is, daar bouwt de Walvisch Catering voor u uw feestje. Desnoods brengen we alles wat we nodig hebben speciaal ernaartoe.
Hoe dan ook: uw gasten zullen hun ogen uitkijken en u zult samen met hen zorgeloos genieten.

Bel ons en vertrouw op ons advies en ervaring. Wij adviseren u met plezier en regelen het graag voor u.