FOOD TO ENJOY,

ANYWHERE, ANYTIME

7 dagen per
week bezorgd

Onze prijzen zijn
exclusief BTW

Altijd gekoeld transport

Binnen 24 uur een
vrijblijvende offerte

Complete catering
van A tot Z

Buffetten warm
aangeleverd

DE WALVISCH CATERING KAN OVERAL UW BESTELLING LEVEREN...

Een diner staat bij de Walvisch Catering voor gezelligheid, kwaliteit en variatie. Wij zeggen ja tegen elk diner.

Of het nu een walking of juist een sit down dinner is of het nu chique of juist verrassend eenvoudig, in Wiener Stil of in American style moet: we hebben op elk dinnervlak de juiste jarenlange ervaring om uw diner voor u op maat te verzorgen in de juiste samenstelling. Van stamppot tot charcuterie, amuses & partyhapjes en heerlijke desserts en taarten, direct aan tafel of als smakelijk ogend buffet, de Walvisch catering kan het aan.
Wellicht wilt u het juist wat rustiger aan doen met bijvoorbeeld een high tea of wellicht een high wine?  Wij maken van elk groot of klein idee een culinair feestje.

We zijn geen online-bureau. Wij maken alles in eigen huis in onze professionele horeca-keuken klaar, met kennis van zaken en vooral veel passie voor eten & drinken, op elk moment en op elke plaats.
 
Een dinner uitbesteden aan een cateraar is geen gok meer als u het overlaat aan de Walvisch Catering. Praat eens met Yvonne, met Dorris, met Eelco of met onze chefkok Axel en u bent snel overtuigd dat we uw dinner tot in de puntjes zullen verzorgen, inclusief het juiste servies, het meubilair en ook  -als u wilt- met onze strakke bedieningsbrigade.
 
Regelt u de gasten en vertel ons waar u het wilt organiseren, dan regelen wij de culinaire invulling verder voor u: professioneel en toch zeker betaalbaar. U zult ervan versteld staan, dat we het reguliere restaurant-niveau zorgeloos zullen overtreffen en hoe rustig en compleet alles is voorbereid.
 
Klik hieronder voor een greep uit ons assortiment. Maar beter: neem gelijk contact met ons op. Samen maken we van uw dinner een onvergetelijke gebeurtenis of het nu voor 2 personen of voor een groot gezelschap is