FOOD TO ENJOY,

ANYWHERE, ANYTIME

7 dagen per
week bezorgd

Onze prijzen zijn
exclusief BTW

Altijd gekoeld transport

Binnen 24 uur een
vrijblijvende offerte

Complete catering
van A tot Z

Buffetten warm
aangeleverd

DE WALVISCH CATERING KAN OVERAL UW BESTELLING LEVEREN...

De Walvisch Catering voelt zich thuis op het water!

Varen en lekker eten en drinken horen nu eenmaal bij elkaar, vinden we. Professionele rederijen op de regionale plassen en in de Amsterdamse grachten schakelen ons in voor alle cateringwensen van hun passagiers. En die wensen zijn zeer uitgebreid: van een prima verzorgde originele broodmaaltijd tot een sfeervolle high tea, van een kop warme soep tot en met een compleet thema-buffet "by candlelight" en natuurlijk moet daarbij gedronken worden.

Rederij De Nederlanden:
“Rederij de Nederlanden is erg tevreden met de door De Walvisch Catering geleverde diensten en producten. In de afgelopen 2 jaar heb ik De Walvisch leren kennen en ervaren als een professionele cateraar, die staat voor wat ze beloven.
Onze gasten complementeren mij regelmatig over de kwaliteit van de geleverde gerechten en de service aan boord van de medewerkers. Niets is De Walvisch te gek en ze denken erg goed mee met de opdrachtgever.
Alles wordt altijd stipt op tijd aangeleverd en de kwaliteit is continu van hoog niveau. Echt een cateraar met een ster!”


Rederij ‘t Smidtje
“De Walvisch Catering zorgt keer op keer weer voor een goede service. Zij denken graag mee, zijn flexibel en kunnen snel schakelen bij last-minute aanvragen. Een van de redenen waarom wij al jaren graag met hen samenwerken. Daarnaast is de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend en door de variatie en vernieuwing die zij verschillende keren per jaar in het assortiment aanbrengen, wordt iedere aanvraag op een persoonlijke en passende manier ingevuld.”

Catering op het waterOok particulieren met hun eigen boot of sloep kunnen op ons rekenen voor hun favoriete bootfourage! We weten wat bourgondisch genieten op het water betekent. Denk bijvoorbeeld een leuke picknickmand met onder meer heerlijke wijn en kazen of met Italiaanse worsten en olijven, of vaar de grachten door met aan boord een originele buffet-mand vol lekkere originele Amsterdamse broodjes en salades. Het kan allemaal!

We denken graag met u mee, bereiden het voor en brengen het in handige verpakking, indien nodig met koelelementen, bij u aan boord! Goede vaart!