Partycatering voor elk feest of event


De Walvisch Catering verzorgt zorgeloos de catering voor uw feest of evenement in of rond Amsterdam en Amstelveen.  

Smaakvol en creatief cateren wij uw feestje thuis of uw vriendenborrel op een leuke locatie, uw personeelsfeest of uw evenement op de zaak. De Walvisch Catering is als ervaren partycateraar een begrip in de regio. Uw party kan niet meer stuk. Behalve naar uw gasten hoeft u nergens meer naar om te kijken. Hoe fijn is dat?!
Vanuit onze centrale vestiging in Amstelveen verzorgen uw partycatering in en rond Amsterdam Centrum, Amsterdam Zuid, Amsterdam-West, Amsterdam-Oost, Amsterdam Zuidoost, Amstelveen, Uithoorn, Mijdrecht, Aalsmeer, Schiphol, Hoofddorp, Badhoevedorp en Halfweg. Ook als uw event verder weg is, kunt u ons bellen naar de vele mogelijkheden. We denken graag flexibel met u mee.

Wij maken uw feest compleet

We genieten pas als uw feest geslaagd is. Naast de reguliere hapjes en drankjes verzorgen we opvallend creatieve salades en buffetten, all-in arrangementen, finger food, culinaire specials of bijzondere drankjes en cocktails. Wij maken uw feest compleet, voor jong en oud. We zijn er niet alleen voor grote maar ook voor kleinere events of bij speciale gelegenheden als begrafenissen, bruiloften en jubilea, vanaf 2 gasten tot 1500 en meer, zoals op beurzen en publieksevenementen.
 

Van party catering tot event management

Vaak gaan de eerste vragen aan ons over het culinaire gedeelte van het event. Al snel merkt men dat we enthousiast zullen meedenken over onze rol in het gehele feest en waarom ook niet? We hebben jarenlang ervaring in het organiseren van geslaagde party’s. We stellen onze kennis van event management graag aan u ter beschikking. Dus betrek ons gerust erbij als het gaat om de invulling van entertainment in de breedste zin van het woord, van het inzetten van een haringkraam tot en met populaire DJ’s, van een heerlijke wijnproeverij tot en met de juiste live bands. We regelen de juiste aankleding, licht en geluid en zorgen voor een professionele bediening. Samen stellen we uw draaiboek op, van de A van Anders tot de Z van Zorgeloos.
 

Uit eigen keuken bij u thuis, op de zaak of waar dan ook

We zijn geen intermediair of online-booker. Alles komt uit onze eigen professionele keuken en is met passie zelf klaargemaakt door onze eigen koks. Kom gerust eens langs voor een kijkje in onze keuken!
Goede partycatering is altijd maatwerk en moet dus verrassend zijn en klopppen tot in de details. Een feestje is pas een feestje als aan alles gedacht is. Wij hebben daravoor ideeën genoeg, ook als het verantwoord biologisch moet zijn. Vraag er gerust naar bij onze talrijke referenties!

De Walvisch catering heeft liefde voor partycatering en een goede naam hoog te houden. Dat proef je en dat beleef je! Gegarandeerd.

Bel of mail ons over onze uitgebreide partycateringservice in en rond Amsterdam en Amstelveen!

 

FOOD TO ENJOY,

ANYWHERE, ANYTIME

De Walvisch Catering Schweitzerlaan 18 1187JD Amstelveen Nederland

020-4263620

info@dewalvischcatering.nl

KvK nr. 51331564651

Contact

 

party-catering
party-catering
party-catering
party-catering