Wij van de Walvisch catering zijn altijd in beweging. Kom eens bij ons lang als de zon opkomt, neem een kijkje in onze keuken, ruik de geur van verse broodjes, zie hoe ons prachtige vlees en gekoelde zuivel wordt aangevuld en hoe het frisse fruit gewassen wordt. Proef hoe onze goede, zeg maar gerust hele goede koffie onze dag extra goed op gang brengt en geniet. Geniet van goed voedsel met dezelfde passie als wij dat elke dag doen.
Walvisch locatieVoor veel particulieren en bedrijven begint hun dag met ons in heel Amstelland beroemde Kukelekuu-ontbijt. Vervolgens zorgen onze prima belegde broodjes of onze stijlvolle, originele sandwiches 'Walvisch weelde' voor een lekker verantwoorde lunch.
In de namiddag stijgt uit onze ambachtelijke keuken een rijke geurmelange op door de bereiding van de bestelde wereld-buffetten, de amuses of de sitting diners, aangevuld met de zware aroma van warm gestoofd of gebraden vlees, dat soms al uren suddert in onze ovens, met tuinverse kruiden en speciale specerijen. Niemand ziet het, maar in onze koeling staan de frisse kleurrijke desserts al opgesteld!
Insiders weten, dat dit alles vaardig en vakkundig bereid wordt onder het allesziende oog van onze gepassioneerde chef-kok Axel Dreesde. Hoor hem praten over eten, over wat echt goéd eten is. Het water loopt je in de mond als je luistert naar zijn culinaire weetje-datjes, zijn passie voor een beetje van dit erbij met een snufje van dat of voor biologisch voedsel zoals het écht liefdevol bereid moét worden.
Wij staan achter de herkomst en de gecertificeerde bereiding van onze producten. Uw aanvraag wordt zorgvuldig uitgewerkt. Yvonne, Dorris of Eelco staan u graag te woord. Onze keukenbrigade onder leiding van Axel staat voor u paraat. En op de afgesproken tijd staat Bart of Michel bij u voor de deur met het gewenste culinaire resultaat, zo u wilt inclusief bediening en passend eventmeubilair.

Op zo’n dag beseffen wij ons des te meer dat het leven goed is en kunt u erop rekenen dat u van de Walvisch catering kunt en mag genieten, overal en altijd.

FOOD TO ENJOY,

ANYWHERE, ANYTIME

7 dagen per
week bezorgd

Onze prijzen zijn
exclusief BTW

Altijd gekoeld transport

Binnen 24 uur een
vrijblijvende offerte

Complete catering
van A tot Z

Buffetten warm
aangeleverd

DE WALVISCH CATERING KAN OVERAL UW BESTELLING LEVEREN...