FOOD TO ENJOY,

ANYWHERE, ANYTIME

7 dagen per
week bezorgd

Onze prijzen zijn
exclusief BTW

Complete catering
van A tot Z

Buffetten warm
aangeleverd

Een goede lunch kent bij de Walvisch Catering ontelbare mogelijkheden. 

We maken en bezorgen uw  lunch letterlijk in allerlei soorten en smaken. Ons assortiment is ongekend gevarieerd, van “gewoon een lekker broodje” tot en met verrassende wraps of tot zeer gezonde sandwiches en salades of verrukkelijke maaltijdsoepen en dit alles voorzien van kersverse smoothies of fruitdranken. U zegt het maar, de mogelijkheden bij ons voor een gezonde goede lunch zijn legio. Wilt u het verpakt per persoon in een leuke lunchbox of afgeleverd in een buffet-vorm?  Of heeft u speciale wensen? We zijn flexibel en denken altijd graag met u mee.

De Walvisch Catering is uw lunch-specialist bij uitstek. Dagelijks bereiden we talrijke lunches in eigen keuken. De broodjes worden zelf gebakken, de soepen zelf gemaakt en het fruit zelf geperst. Alleen zo garanderen we u het beste van het lekkerste. 

Lunches zijn er zoveel, maar voor uw lunch kiest u er maar een. Eentje van de Walvisch Catering, uw lunch-specialist met passie voor dagelijks vers en gezond eten en waarmee u halverwege de dag een goede indruk maakt bij u zelf, uw gasten en/of uw collega’s.

Klik hieronder voor ons complete assortiment van diverse lunches en geef uw bestelling tijdig door of laat ons uw wensen weten.