De op deze webpagina's getoonde informatie wordt door de Walvisch Catering met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat gepubliceerde informatie onvolledig en/of onjuist is. De Walvisch Catering behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, kwaliteit, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

De Walvisch Catering stelt alles in het werk stelt om misbruik van haar webpagina's te voorkomen. Desondanks is De Walvisch Catering niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door bezoekers van dit webadres via het internet worden verzonden.

Bepaalde koppelingen op dit webadres leiden naar adressen buiten het domein van De Walvisch Catering. Deze koppelingen zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze koppelingen geactiveerd worden, verlaat men het webadres van De Walvisch Catering. Hoewel De Walvisch Catering uiterst selectief is ten aanzien van webadressen waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van webadressen die niet door De Walvisch Catering worden onderhouden wordt afgewezen.

FOOD TO ENJOY,

ANYWHERE, ANYTIME

7 dagen per
week bezorgd

Onze prijzen zijn
exclusief BTW

Altijd gekoeld transport

Binnen 24 uur een
vrijblijvende offerte

Complete catering
van A tot Z

Buffetten warm
aangeleverd

DE WALVISCH CATERING KAN OVERAL UW BESTELLING LEVEREN...