We staan graag voor u klaar tijdens de feestdagen. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij de aangewezen partner voor uw zakelijke:
  • kerstborrel

  • kerstbrunch 

  • kerstdiner

  • kerstbuffet 

  • nieuwjaarsborrel 

  • etc.


We denken graag met u mee

Onderstaand treft u een aantal voorbeelden aan. In overleg zijn er zeker andere variaties mogelijk. Een kok ter plekke of attente bediening tijdens het event behoren eveneens tot de mogelijkheden. Alles wordt keurig op tijd afgeleverd, opgesteld, geserveerd en na afloop weer schoon opgeleverd. Natuurlijk is het mogelijk om bijpassend servies en meubilair als borden, bestek, glaswerk en tafels en stoelen te verzorgen. Waar en hoe u de feestdagen ook wilt vieren, op kantoor, in de bedrijfshal of op een inspirerende externe locatie, bel of mail ons tijdig voor een offerte op maat! 

1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.
Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW.

Vlees hors d’oeuvre (500 gr. incl. garnering)

Als basis onze onovertroffen rundvleessalade € 13,65 p.p, gegarneerd met:

  • Dungesneden Parmaham met schijfjes honingmeloen 
  • Heerlijke plakjes gekookte beenham
  • Gerookte eendenborst met gekonfijte uitjes
  • Wildpaté met preiselbeerencompôte
  • Gerookte kalkoen met truffelcrème en amandelen
  • Scharrelei met romige bieslook-crème
  • Gegrilde courgette- en auberginesalade
  • Vers gebakken stokbrood (1 stokbrood per 5 gasten) - Kruidenboter (1 bakje per 5 gasten)


Vis hors d’oeuvre (500 gr. incl. garnering)
Als basis onze onovertroffen rode zalmsalade € 16,45 p.p, gegarneerd met:

  • Gerookte Noorse zalm | mierikwortelsaus|rode ui | kappertjes
  • Gerookte Noorse zalm met mierikswortelsaus, rode ui en kappertjes
  • Gerookte pepermakreel
  • Noorse garnalen
  • Gerookte heilbot met antiboise
  • Scharrelei met een mousse van regenboogforel
  • Gegrilde courgette- en auberginesalade
  • Vers gebakken stokbrood (1 stokbrood per 5 gasten)
  • Kruidenboter (1 bakje per 5 gasten)

Brunch ‘Winter-Dasher’

Koude gerechten:
  • Biologische scharreleisalade met truffel en crispy bacon
  • Waldorfsalade met wildzwijnham, stoofpeer
  • Hollands kaasplateau van Old Amsterdam, Leidse kaas, belegen kaas
  • Charcuterie van Parmaham, beenham, kip, pastrami
  • Verse fruitsalade met ananas, meloen, sinaasappel, kiwi
  • Griekse yoghurt met cereals
  • Luxe broodmand met boerenbrood en Haagse broodjes
  • Gesneden wit en bruin brood
  • Kerstbrood met noten en amandelspijs
  • Ovenverse croissants
  • Bosvruchtenmarmelade
  • Roomboter en margarine

     

Warme gerechten:
  • Omelet van tuinkruiden en champignons 
  • Crispy baconlinten
Dranken:
  • Melk
  • Jus d’orange

Brunch 'Heerlijk'

Koude gerechten:

  • Biologische scharreleisalade met truffel en gerookte zalm
  • Waldorfsalade met wildzwijnham en stoofpeer
  • Palet met Internationale kaas, Hollandse kaas en vijgenjam
  • Palet met Italiaanse Charcuterie, Parmaham, Bresaola en Spinata Romana
  • Verse fruitsalade met ananas, meloen, sinaasappel, kiwi
  • Hors d’oeuvre van gerookte forel, pepermakreel, gerookte zalm en Noorse garnalen
  • Griekse yoghurt met cereals
  • Luxe broodmand met boerenbrood en Haagse mini’s
  • Gesneden wit en bruin brood
  • Kerstbrood van noten en amandelspijs
  • Ovenverse croissants
  • Danish pastry
  • Bosvruchtenmarmelade
  • Roomboter en margarine

Warme gerechten:

  • Omelet van tuinkruiden en champignons
  • Kippenragoût met pasteitje
  • Crispy baconlinten

Dranken:

  • Melk
  • Jus d’orange
  • Healthy smoothie

Feestdagen hapjes

AMBACHTELIJKE LUXE FEESTHAPJES
  • Duo van wildzwijnham & wildpaté geserveerd op een tipje met cranberries en walnootjes
  • Lepelamuse met gerookte eendenborst en couscoussalade gegarneerd met gekonfijte uitjes
  • Glaasje met romige geitenkaas afgetopt met een huisgemaakte tomatenjam
  • Garnalensalade met komkommer concassé en verse dille
  • Amuseglaasje met een rilette van zalm afgetopt met gerookte zalm en kruidencrème

Feestdagenbuffet ‘Dancer’ à € 26,80 p.p.

Koud:
  • Gerookte eendenborst met gekonfijte uitjes, walnoten en little gem
  • Roseval salade met gegrilde kalkoendijen, crème fraîche en tuinkruiden
  • Couscoussalade met geroosterde groenten, pompoen, zuidvruchten en amandelen
  • Vers gebakken brood
  • Kruidenboter en tapenade
 
Warm:
U heeft de keuze uit drie van onderstaande warme gerechten:
  • Langzaam gegaarde kalfssucade met eigen jus
  • Proeverij van scholfilet, zalm, gamba’s en kreeftensaus
  • Kalkoenrollade met bospaddenstoelen en roomsaus
  • Wildstoof met jeneverbessen, rode wijn en kruidkoek
  • Frittata van paddenstoelen met wilde spinazie, gegratineerd met Manchego
 
Bijgerechten:
  • Aardappeltaartje met zeezout en peterselieboter
  • Wilde rijst melange
  • Gegrilde groenten met provençaalse kruiden
  • In rode wijn en port gestoofde peertjes (koud geserveerd)

Koud en warm feestdagenbuffet ‘Rudolph’

Vanaf 15 personen.

Koud:
  • Wildzwijnham en wildpaté met cranberry, geroosterde amandelen en notensla
  • Waldorfsalade met streacky bacon-beenham, walnoten en zongedroogde tomaten
  • Proeverij van gerookte zalm, Noorse garnalen, gerookte forel en pepermakreel
  • Geitenkaas met tomatenjam, little gem sla en een krokant van peperkoek
  • Vers gebakken brood
  • Kruidenboter en tapenade
 
Warm:
 U heeft de keuze uit drie van onderstaande warme gerechten:
  • Wildstoof met jeneverbessen, rode wijn en kruidkoek
  • Frittata van paddenstoelen, wilde spinazie, gegratineerd met Manchego
  • Langzaam gegaarde kalfssucade met eigen jus
  • Proeverij van scholfilet, zalm, gamba’s en kreeftensaus
  • Kalkoenrollade met bospaddenstoelen en roomsaus  
Bijgerechten
  • Aardappeltaartje met zeezout en peterselieboter
  • Wilde rijst melange
  • Gegrilde groenten met provençaalse kruiden
  • In rode wijn en port gestoofde peertjes (koud geserveerd)

Uit te breiden met soep à 3,50 p.p.:
  • Bospaddenstoelensoep met gebakken kastanjechampignons en een cressentuintje
Uit te breiden met een grand dessert à 6,00 p.p.:
  • Zacht zoet grand dessert met heerlijk vers fruit en een krokant

     

Winter BBQ buffet à € 35,00 p.p.

Vanaf 25 personen.
Koud:

  • Salade van gerookte eendenborst met gekonfijte uitjes, walnoten en little gem
  • Roseval aardappel met gegrilde kalkoendijen, crème fraîche, tuinkruiden
  • Couscoussalade met geroosterde groenten, pompoen, zuidvruchten en amandelen
  • Vers gebakken brood
  • Kruidenboter en diverse tapenades
 

Warm:

  • Real American slow cooked spareribs met homemade BBQ-saus
  • ‘Make your own’- beefburger, southern style
  • Kippenbouten met sinaasappel, knoflook en kruiden marinade
  • Hele zalmzijdes in rookoven gerookt en getrancheerd op het buffet
  • Gegrilde groentes van de BBQ als paprika, aubergine en courgette
  • Sweet potato met sour cream en bacon

Foodbook 18/19    

Zelf zorgeloos genieten van uw zakelijke kerstdiner of nieuwjaarsborrel?

U vindt de lekkerste buffetten, hapjes en diners in ons foodbook.

Download ‘m hier.

Foodbook 18/19