FOOD TO ENJOY,

ANYWHERE, ANYTIME

De Walvisch Catering Schweitzerlaan 18 1187JD Amstelveen Nederland

020-4263620

info@dewalvischcatering.nl

KvK nr. 51331564651

ContactBBQ Bestellen Uithoorn? Uithoorn heeft goede slagers maar toch kiezen steeds meer mensen voor de heerlijke BBQ’s van de Walvisch Catering!

De basis van onze barbecue mag dan gelijk zijn aan die van anderen, maar met onze specials maken wij van de Walvisch Catering er echt een BBQ-feest van!

Onze basis bestaat uiteraard uit 100% ambachtelijk kwaliteitsvlees en/of –vis en ingrediënten, met verse salades, heerlijke saus en lekker brood. Heeft u speciale wensen zoals vegetarisch, glutenvrij of halal dan is dat voor ons ook geen probleem. Wij leveren ook alle toebehoren zoals vorken en bestek en uiteraard de BBQ. We bezorgen gratis en halen ook weer op. Dat kan op alle dagen van de week inclusief zon en feestdagen. En als laatste: wij wassen ook af.

Waar anderen slechts vlees, saus en stokbrood leveren, daar doen wij altijd wat meer! Voor dezelfde prijs beschik je namelijk over de mogelijkheden en creativiteit van een echte cateraar met een eigen professionele keuken en jarenlang ervaring! Kies niet voor standaard. Laat je inspireren. Onze salades en hapjes zijn hoogstandjes, waarmee u het verschil maakt bij uw gasten. Ook alle drankjes worden vers en koel bijgeleverd. Met BBQ bestellen Uithoorn krijgt u meer. U en uw gasten verdienen en waarderen dat!

Als u dat wenst kunnen wij de gehele BBQ voor u verzorgen; Dan komen de stoere bbq grillmasters van de Walvisch Catering. Wij bezorgen in de hele regio Uithoorn aan huis, bedrijf of op de vereniging en verzorgen uw BBQ van A tot Z.

De Walvisch Catering geeft jouw BBQ iets extra’s met alles er op en eraan

Wij leveren altijd genoeg voor iedereen, als u kiest voor BBQ bestellen Uithoorn! Hoeveel mensen er ook zijn. Daar zorgen wij voor. Jij nodigt de gasten uit en wij maken jouw BBQ wensen waar. Alles wordt compleet en supervers aangeleverd. Zeg maar hoe laat en waar het er moet zijn en wij regelen het verder, ook met tenten, sfeerveerlichting, muziekinstallatie en meubilair, als je dat wilt.

Standaard bestaat niet bij ons.

Standaard geven we altijd een eigen draai aan jouw BBQ. Kies zelf de basis en wij komen met de specials:

  • BBQ buffet Classic
  • BBQ a la Chef
  • BBQ American Style
  • BBQ Grill Masters’ special
  • Green egg grill masters de Luxe
  • BBQ bestellen Uithoorn

en opvraag zijn er nog vele andere mogelijkheden, zoals

  • Vegetarische BBQ
  • Caveman BBQ
  • BBQ Espagnol ...en veel, veel meer.

Laat je maar verrassen. Zijn er specifieke dieetwensen op het gebied van glutenvrije, halal of kinderpakketten? Geef het door en we zullen rekening houden met iedere wens.

Wacht niet te lang, vol=vol, bestel nu!

Een BBQ bestellen Uithoorn is heel gemakkelijk, maar wees er op tijd bij. Bel gewoon direct 020-426 3620 en vraag naar Dorris of Eelco. We informeren je graag over onze levermogelijkheden op maat.

Bel of mail ons en je ontvangt een offertebevestiging op maat!